← terug naar overzicht

Vacature - Commercieel medewerker binnendienst bij GMT Benelux BV

Commercieel Medewerker Binnendienst


Wil jij eraan bijdragen bij fascinerende toepassingen trillingen onder controle te krijgen en te houden?


Wil jij op een proactieve manier het verschil maken bij onze klanten? Zodat:

· Je relaxed in de trein zit zonder dat je uit de stoel trilt.

· Jouw bagage tijdens vliegvakanties ongeschonden op de bestemming komt.

· High Tech machines nauwkeuriger en sneller kunnen werken zodat jouw nieuwe mobieltje nog te betalen is.


Spreekt dit jou aan, dan kunnen wij in een persoonlijk gesprek meer vertellen hoe we dit samen met jou voor elkaar kunnen krijgen.

Wie zijn wij: GMT Benelux is expert op het gebied van trillingsvraagstukken. Het is sinds de oprichting in 1987 ons doel om ongewenste trillingen te verminderen of te voorkomen door middel van innovatieve en hoogwaardige oplossingen. GMT staat voor Gummi Metall Technik, de techniek waarmee trillingen onder controle worden gebracht met producten van rubber en metaal. Vanuit onze nieuwe vestiging in Venlo ondersteunen we met een team van 20 medewerkers onze klanten met advies op maat, metingen en berekeningen. We zijn op zoek zijn naar een toffe collega om samen verder te bouwen aan het gezamenlijk succes.

Wat ga jij doen? Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant. Je helpt klanten met hun vraagstukken, bent de schakel tussen de binnen- en de buitendienst, hebt intensief contact met de collega’s van de overige afdelingen en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Je signaleert klant- en prospectontwikkelingen en anticipeert daar proactief op. Je handelt de verkoopafspraken en de verkoop gerelateerde processen correct af en zorgt voor een goede verwerking van offertes, orders en klantgegevens. Je onderhoudt de band met je klanten goed en informeert hen tijdig over de voortgang. Daarbij weet jij als geen ander dat de samenwerking met je collega’s en een proactieve houding de sleutel tot succes is.

Wie wij zoeken?: Je communiceert makkelijk, bent oplossingsgericht en procesmatig ingesteld. Daarnaast ben je een leuke collega die graag onderdeel wil zijn van een team. Je bent in staat verder vooruit te kijken, kansen te zien en deze altijd te willen benutten. Daarnaast ben je een open gesprekspartner die graag langdurige relaties opbouwt. Daarbij heb je een opleiding of werkervaring in een commerciële functie op minimaal MBO-4 niveau. Heb jij technische affiniteit en ben je graag oplossingsgericht bezig met je klanten, dan zou dit zomaar jouw droombaan kunnen zijn. Technische voorkennis is niet vereist, interesse in techniek is wel belangrijk. Communicatie in het Duits of Engels is voor jou geen probleem.

Wat je van ons mag verwachten?: Wij bieden jou een werkomgeving in een hecht team waarin voldoende ruimte is voor eigen initiatief. Naast een marktconform salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan 12 ADV dagen, 25 vakantiedagen en opleidingsmogelijkheden. Voor de gezamenlijke teamspirit worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.


Hebben we jouw interesse weten te wekken of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Roy Tervooren Managing Director via 06-53783606 of met Karin van Mil via 06-30273170. Solliciteer makkelijk en snel via deze link en.wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen binnen ons team.

Solliciteren